luni, 28 decembrie 2009

Biletele avia spre Bucureşti vor costa mai puţin

 21.01.2010
Se ieftinesc biletele de avion pentru cursele spre Bucureşti. Ministrul transporturilor, Anatol Şalaru a declarat pentru Publika TV că, din luna martie, biletul spre Bucureşti va costa 60 de euro iar o călătorie dus întors doar 110 euro.
Noile preţuri sunt cu cel puţin 150 de euro mai mici decât cele practicate în prezent. Ministrul transporturilor a mai declarat că din luna martie vor exista două curse zilnice pe traseul Chişinău- Bucureşti, faţă de una singură cum este acum.

28.12.2009
Preţul de bază al biletului într-o direcţie ar putea să coste aproximativ 80 euro, pe când în prezent un bilet avia spre Bucureşti costă de circa două ori mai mult.
Ministrul transporturilor şi infrastructurii drumurilor a spus că se prevede să fie majorat şi numărul de zboruri regulate spre România.
El a informat că se negociază şi cu autorităţile de resort ale altor ţări în privinţa deschiderii unor rute avia sau regularizării celor existente. Printre acestea sunt Italia şi Spania, ţări în care lucrează mulţi cetăţeni din R. Moldova.